CHECKLISTA

Checka av...

CHECKLISTA FÖR DIGITAL SKADEDJURSBEKÄMPNING

Du vill byta från analog till digital skadedjursbekämpning, men är osäker på vilka steg du ska ta och vad du ska tänka på? För att göra det så enkelt och tydligt som möjligt att komma igång har vi skapat en checklista för dig. Även om du redan har börjat gå över till digitala mätningar kan checklistan fungera som en vägledning.

På checklistan hittar du tips för:

  • kronologisk ordning
  • Prissättning
  • organisationen
  • Datakontroll
  • uvm.

Datum för skapandet: 2021
Författare: Daniel Schröer

“Digitaliseringen av företag, oavsett bransch, är tidskrävande och dyr. Med den här checklistan, men även med våra andra webbinarier och whitepapers, vill vi hjälpa dig att spara tid och pengar. Vi har redan följt många företagare världen över i deras digitalisering och kan därför förmedla var kostnader och misstag uppstår som kan undvikas. I vår checklista hittar du de viktigaste punkterna som du kan studera inom 2 minuter. Viktigt: Våra kundrådgivare och medarbetare hjälper dig naturligtvis med detaljerade frågor samt implementering och testning av programvara eller produkter.”

Daniel Schröer

VARFÖR DIGITAL ISTÄLLET FÖR ANALOG?

Att byta till digital skadedjursbekämpning ger dig många fördelar:

  • Permanent övervakning
  • Alla fällor överskådligt samlade i en app
  • Spara rodenticider
  • Minskade personalkostnader

FÖRFATTAREN

Daniel Schröer – VD Futura GmbH

Daniel Schröer vet vad han talar om eftersom han bland annat är digital expert “Entrepreneur Partner” på det ledande tyska digitala konsultföretaget Etribes, där han kan tillämpa sin IoT- och digitala kunskap i rådgivning för ledande familjeföretag. Hans uppdrag: att stärka Europa inför den digitala tidsåldern.

Han är också medlem och talesperson för den europeiska paraplyorganisationen CEPA (European Pest Management Services Trade Association), i styrkommittén för NoCheRo (Non Chemical Alternatives in Rodent Control) och ger råd till branschledare och standarder om innovativ och hållbar skadedjursbekämpning och förebyggande åtgärder.

LADDA NER CHECKLISTAN NU