Ep.48 Intervju med Cassie Krejci på Rentokil Terminix – Innovation, TikTok, Strategi, IoT och mer

Cassie är inte bara en av de ledande kvinnliga rösterna inom Pest Control, och har tidigare även medverkat i den fantastiska Boardroom Buzz Pod, utan hon är också otroligt nyfiken på allt som är nytt och innovativt för vår bransch. Vi gick in i intervjun med denna starka amerikanska Pest-ledare för att diskutera strategin för hennes verksamhet, nya innovationer, produkter, hennes ambition att lära sig allt om IoT, data och att ge det bästa värdet till sina kunder och “hennes kunder” är naturligtvis hundratusentals konton i Nordamerika och vidare. Vi är mycket glada över partnerskapet/vänskapen med henne eftersom vi är fascinerade av hennes värderingar och drivkraft att göra saker bättre, smartare och mer hållbara för vår bransch och vi kommer säkert att höra mycket mer av henne inom en mycket snar framtid. Hoppas att vi ses igen Cassie för en ny omgång och uppdatering av Talking Pest Management.

Talking Pest Management är en ledande global källa till nyheter och åsikter om skadedjursbekämpning. Den är utformad för företagsledare och opinionsbildare runt om i världen och utforskar aktuella marknadssituationer och även innovativ ny teknik. Våra videor innehåller intervjuer med framstående branschpersoner för att ge dig marknadspåverkande insikter, med målet att hjälpa människor att fatta välgrundade affärsbeslut i vår bransch och utanför.