Ep.34 Avslutning av 2020 och nyårslöften – ett personligt meddelande från Daniel Schröer

2021 inleds med att Daniel Schröer, vår programledare för Talking Pest Management, välkomnar alla lyssnare och önskar alla ett gott nytt år.

Det är något av en förändring, eftersom Daniel inte har någon branschgäst att intervjua….only ett personligt och innerligt budskap. “Branschen är min hobby och min passion. Det betyder mycket för mig att ni låter mig vara er värd och att ni gillar vad jag gör. Tack för allt stöd och alla positiva kommentarer som ni har skickat till mig under det senaste året.”

Daniel gratulerar branschen som helhet för hur den har reagerat på händelserna under 2020 – ett berg- och dalbaneår då affärerna vändes upp och ner. Industrin har visat sig vara en kritisk tjänst och bör med rätta vara stolt över alla sina aktiviteter. Han säger: “När jag går i pension vill jag kunna säga att jag har gjort något bra för vår bransch”.

Daniel reflekterar över verksamheten inom Talking Pest Management (TPM) och förklarar hur den startade – för att hjälpa till att fylla det tomrum som uppstod när personliga samtal och interaktioner gick förlorade när alla evenemang och konferenser ställdes in. Under månadernas lopp har vi haft tusentals tittare, lyssnare och läsare av TPM, allt från tekniker som vill lära sig mer om sin bransch, till forskningspersonal som får höra om nya utvecklingar, till företagsägare och VD:ar som vill hålla koll på den kommersiella verksamheten. Tack för ert engagemang och er feedback.

I framtiden kommer TPM-intervjuer att publiceras varannan, var tredje eller till och med var fjärde vecka. Det är kvaliteten snarare än kvantiteten som är viktig. Syftet är att uppmuntra människor att “tänka utanför boxen”. Hur kommer vår bransch att se ut om 10 eller 20 år?

Förslag på ämnen och intervjupersoner välkomnas alltid. Skicka dessa till Daniel. Som Daniel säger: “I slutet av dagen gör vi det här för dig”.